برداشت باقلای از باغات گیلان
جارستان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ برداشت پاچ باقلا در بیش از ۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان آغاز شد. علی درجانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: برداشت لوبیای کشاورزی موسوم به پاچ باقلا در ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از زمین کشاورزی استان آغاز شد. او افزود: پیش بینی میشود
جارستان به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان؛ برداشت پاچ باقلا در بیش از ۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی گیلان آغاز شد.
علی درجانی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان امروز گفت: برداشت لوبیای کشاورزی موسوم به پاچ باقلا در ۴ هزار و ۷۰۰ هکتار از زمین کشاورزی استان آغاز شد.
او افزود: پیش بینی میشود امسال، کشاورزان گیلانی حدود ۱۹ هزار تن پیلهتر لوبیای کشاورزی به ارزش ۱۵۰ میلیارد تومان برداشت کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، با بیان اینکه پاچ باقلا فقط در گیلان کشت و تولید میشود ، گفت: این گونه لوبیا هر ساله در ۲ نوبت، در فصل بهار و در پاییز در ۱۲ هزار هکتار از شالیزارهای استان کاشته میشود.
درجانی افزود: به دلیل همزیستی پاچ باقلا با باکتری ریزوبیوم، کشت این لوبیا نقش مهمی در تامین پروتئین گیاهی، اصلاح و تثبیت ازت خاک دارد.
او با بیان اینکه ۱۵هزار خانوار در گیلان در مزارع خود پاچ باقلا میکارند، گفت:رشت، تالش و آستانه اشرفیه از مناطق عمده تولید لوبیا کشاورزی موسوم به پاچ باقلا در گیلان است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰